TipCars se mění: Nová éra inzerce aut

TipCars se mění: Nová éra inzerce aut

Motoristický portál TipCars, který znáte především jako specialistu na ojetiny, prochází zásadní proměnou. Vedle ojetých vozů nově nabídne také široký výběr nových a skladových aut, včetně možnosti operativního leasingu či pronájmu. Tento krok není jen kosmetickou změnou – od 27. září bude dostupná zcela nová podoba webu, která přináší řadu inovací a rozšíření, včetně zaměření na elektromobily a čínské automobilky.

Účastnili jsme se odhalení nového konceptu TipCars

TipCars se mění: Nová éra inzerce aut

Měli jsme tu čest být součástí slavnostního odhalení tohoto nového konceptu, včetně představení zbrusu nové vizuální identity TipCars. Na této akci jsme měli možnost osobně zažít novou dynamiku, kterou portál přináší na český trh. Změny se netýkají jen loga a designu, ale především nového zaměření na moderní mobilitu, a to zejména na elektromobily a hybridní vozidla.

Nový web, nové možnosti

TipCars se mění: Nová éra inzerce aut

V rámci své expanze se TipCars výrazněji zaměřuje na elektromobily, kterých bude v nabídce více než 1600, a to i v cenových hladinách, které zaujmou širší spektrum zákazníků. Nejlevnější modely budou k mání už pod hranicí 200 tisíc korun. Pokud se tedy zajímáte o udržitelnou mobilitu, nový TipCars se může stát vaším hlavním zdrojem pro nalezení ideálního vozu.

Prostřednictvím nového rozhraní se nabídka vozů stává přehlednější a více přístupnou i pro ty, kteří se v oblasti automobilů tolik neorientují. K tomu přispívá i nový TipCars Index, který vám pomůže lépe pochopit, v jakém stavu se trh s ojetými vozy nachází, a kdy je ten správný čas na nákup nebo prodej.

TipCars Index: Jednoduchý pohled na trh

TipCars se mění: Nová éra inzerce aut

Jednou z velkých novinek, kterou TipCars přináší, je TipCars Index – nástroj, který poskytuje uživatelům snadný přehled o aktuálním stavu trhu s ojetými vozy. „TipCars Index jsme postavili tak, aby byla data pro běžného člověka co nejsnadněji vstřebatelná a aby mu poskytl co nejlepší vhled do toho, jaký je aktuální stav trhu s ojetými vozy. Stačí k tomu pouhé jedno číslo. Podle jeho vývoje v čase snadno poznáte, jakým směrem se trh ubírá. Pokud Index stoupá, je větší předpoklad prodat auto rychleji nebo za víc peněz. Pokud Index klesá, je naopak větší šance koupit auto za výhodnější cenu,“ popisuje Marek Knieža, ředitel TipCars.

Regionální dostupnost a snadné srovnání

TipCars se mění: Nová éra inzerce aut

Další novinkou je výrazný důraz na regionální nabídku vozů. Díky novému uživatelskému rozhraní mohou zákazníci snadno vyhledávat vozy ve svém okolí a mít možnost si je osobně prohlédnout. Kromě toho TipCars umožní podrobné srovnání jednotlivých nabídek, což výrazně usnadní rozhodovací proces.

Nezapomínejte ale, že nákup auta – ať už nového nebo ojetého – je důležitou investicí, kterou byste měli podložit důkladnou kontrolou technického stavu. Proto při nákupu novějších či ojetých vozů doporučujeme využít služby kontroly vozu před koupí. My v Automato vám s touto kontrolou rádi pomůžeme, ať už jde o technický stav nebo o prověření historie vozu.

Kontrola ojetého auta před koupí Automato

Sledujte nás prostřednictvím našich sociálních sítí, ať vám neunikne žádná novinka.

Mrkněte i na naše sociální sítě!

Nejnovější články